لیست اختراعات عيسي كاظمي ابهريان


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1390/11/17
تاریخ ثبت: 1391/03/21
خلاصه اختراع:

روبات سيستمي است الكترو مكانيكي كه براي انجام وظايف گوناگون طراحي و ساخته مي شود و مي توان آن را جهت كابرد هاي گوناگون برمامه ريزي كرد. | مصارف روباتها در در هربا، ابعاد زندگي انسان به سرعت در حال گسترش است تا كارهاي سخت و خطرناك را به جاي انسان انجام دهد. براي مثال امروزه براي بررسي وضعيت داخلي راكتور ها از ربات استفاده مي شود تا تشعشعات راديو اكتيو به انسانها صدمه نزند امروزه ۹۰ در صد روباتها، روباتهايي صنعتي هستند ، يعني روباتهايي كه در كارخانه ها ، آزمايشگاهها ، انبارها ، نيروگاهها، بيمارستانها ، و بخش هاي مشابه به كار گرفته ميشوند در سالهاي قبل اكثر روبات هاي صنعتي در كار خانه هاي خودروسازي به كار گرفته ميشدند ، ولي امروزه تنها حدود نيمي از روباتهاي موجود در دنيا در كارخانه هاي خودرو سازي به كار گرفته مي شوند. يكي از انواع روبات روبات دوچرخه دار توسط امواج راديويي مي باشد

تاریخ اظهارنامه: 1389/08/22
تاریخ ثبت: 1389/10/05
خلاصه اختراع:

هويه لمسي خدكار اين هويه به صورت لمسي و بدون نياز قطع و وصل برق كار مي كند. يعني به صورت خودكار و بدون كليد روشن و خاموش مي شود و به طور كلي اگر هويه را به دست بگيريم روشن مي شود و اگر از دست جدا كنيم خاموش مي شود وقتي هويه را به دست مي گيريم مدار لمسي از طريق آي سي 555 پايه 2 تريگر تحريك مي شود. طرز تحريك شدن از پايه 2 (تريگر) 555 آي سي به دسته هويه وصل است كه وقتي به دست مي گيريم الكترون از طريق بدن ما به پايه 2 تريگر تزريق مي شود سپس هويه روشن مي شود. مشكلاتي كه هويه هاي امروز دارند از جمله: به طور دائم روشن هستند و باعث سوختن يا خراب شدن هويه مي شود، انرژي گران بهاي برق به هدر مي رود و با روشن ماندن دائمي آنهاباعث حادثه هاي آتش سوزي و سوختن دست انگشتان هنرجويان در محل هاي آموزشي مي شود. اين هويه ها به طور كلي باعث مي شود كه هويه با اتصال برق به طور دائم روشن باشد. به هدر رفتن انرژي برق باعث حادثه هاي آتش سوزي و سوختن دست انگشتان كارآموز يا دانش آموز و در يادگيري كارآموزان در محل هاي آموزشي تاثير مي گذارد. براي حل اين مشكلات دستگاهي به نام هويه لمسي خودكار اختراع كرده ايم: اين دستگاه با برق 220v كار مي كند. وقتي هويه را به بدست مي گيريم هويه ( لمسي خودكار) روشن مي شود و وقتي كه هويه را از دست جدا مي كنيم هويه خاموش مي شود. اين عمل روشن و خاموش شدن از طريق لمس كردن به طور خودكار روشن و يا خاموش مي شود و هويه ديگري به طور دائم روشن نمي ماند و به هنگام دست گرفتن روشن مي شود. در قسمت الكترونيك اگر هويه به طور دائم روشن باشد و حرارت چنانچه بالا باشد سبب معيوب شدن نيمه هادي ها مثل ديود، .... مي شود به خصوص آنكه باعث خرابي مدار چاپي نيز مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1390/02/18
تاریخ ثبت: 1390/08/17
خلاصه اختراع:

بعضي از عوامل هستند كه بازدارنده خروج معلولين از منزل مي باشد و باعث رنج بردن معلولين از معلوليتشان مي شود. در ايجاد تعادل بدن مشكل دارند و يكي از موانع آنان در فعاليت هاي اجتماعي مي باشد. ما اين دستگاه را اختراع كرديم كه بخصوص براحتي معلولين كمك كند يا مشكلاتي كه در موانع معلولين بود حل شود. اين دستگاه به دو حالت كار مي كند حالت اول بصورت پله معمولي مي باشد و حالت دوم بصورت سطح شيبدار است. هنگامي كه فرد سالم ( جسمي ) از پله ها حركت مي كند و فرد معلول به پله ها نزديك مي شود نمي تواند از پله ها به بالا برود و با حركت كند با زدن يك كليد ( شاستي ) پله بصورت اتوماتيك سطح شيبدار مي شود و فرد معلول با صندلي چرخ دار با كمك فرد ديگر به راحتي به بالا هدايت مي شود و بعضي از صندلي چرخ ها برقي مي باشد و فرد دمعلول خود مي تواند حركت كند يعني از سطح شيبدار به طرف بالا حركت كند. مشكلاتي كه در جامعه براي معلولين وجود دارد از قبيل رفت و آمد در ادارات و مؤسسات اداري و مراكز عمودي به علت داشتن پله ها مي باشد. طبق آمار سازمان بهداشت جهاني % ۱۰ جمعيت دنيا به طريقي دچار معلوليت جسمي هستند در كشور ما بعد از انقلاب اسلامي و جنگ تحميلي ، معلوليت سپري فزاينده داشته است. جانبازان كه همگي از جوانان با ايمان و پرشور اين سر زمين بوده اند ، اكنون از انجام مسائل زندگي خود عاجز گشته اند. موانع معماري و شهري موجود، يكي از بزرگ ترين موانع شركت آنان در فعاليت هاي اجتماعي است. چنين افرادي به دليل همين موانع ، با عدم تحرك و دسترسي به تسهيلات محيط شهري روبرو هستند و نيز پله ها هم از جمله عوامل بازدارنده خروج معلولين از منزل به شمار مي روند .

موارد یافت شده: 3